Odela, košulje, torbe, cipele i prateći program – sve po želji i meri

Odela po meri – od 270€

Od pažljivo izabranih materijala kreiramo odela za svaki dan i specijalne prilike. Boja, materijali i krojevi se iznova pojavljuju i menjaju, kako se menja i uticaj društva. Svako odelo u ALTUS CONCEPT-u je ručno šiveno po Vašim merama i željama. Vodimo računa o svakom detalju, koji uklapamo Vašim potrebama, stilu i načinu života. Koračajte sa stavom, ono što ste nekada samo mogli da vidite na ulicama Italije i Francuske stiglo je u Srbiju.

Odela po meri

Košulje po meri – od 65


Košulja je neizostavni deo elegancije. ALTUS CONCEPT Vam omogućava da je od ekskluzivnih materijala kreirate na svoj način i za svoje potrebe. Izbor kragne, načina zakopčavanja, manžetne i ostalih detalja uz naše savete prepuštamo Vama.

Dugme za manžetne – od 45


Od XVII veka u elitnim krugovima dugmad za manžetne su neizastavni deo muškog aseksoara. Ponesite jedinstven komad nakita od poludragog i dragog kamenja. Izaberimo zajedno Vaš kamen.

Cipele po meri – od 130


ALTUS CONCEPT je odlučio da Vam pruži klasičan dizajn ručno izrađene cipele po meri. Sami birajte boju i vrstu materijala, dodajte klasici svoj izbor. Neka svaki Vaš korak bude priča za sebe.

Torbe po meri – od 100


ALTUS CONCEPT izlazi u susret Vašim potrebama gde ćemo zajedno kreirati nešto specijalno. Raspored pregrada, vrstu materijala uz naše savete prepuštamo Vama, spajamo modu, želju, potrebu i praktičnost.

Novčanici po meri – od 45


Davno je prevaziđeno nošenje novca i kartica po džepovima. Spremili smo za Vas izbor novčanika od posebne kože koji će zadovoljiti prohteve i najzahtevnijih. Svakako ukoliko imate želju, tu smo da je ispunimo i da dobijete novčanik po vašoj meri i ukusu.

Šeširi po meri – od 120


U prošlosti šeširi su označavali socijalni status. U vojsci oni govore o činu, a u modi o stilu. Budite jedinstveni uz elegantno odelo. Ponesite šešir koji ćemo uklopiti sa Vašim izborom i stilom.

Svila po meri

Zbog velike vrednosti kinezi su pod pretnjom smrtne kazne čuvali tajnu svile. U ALTUS CONCEPT-u koračajte svojim putem svile. Nudimo Vam maramice za džepove, ešarpe i donji veš. Možemo da ih prilagodimo Vašim pogledima na svet.